C-CalC

Evaluatietool voor de circulariteit van gebouwen

Handleiding

C-CalC laat toe de circulariteit van gebouwen volgens meerdere criteria te evalueren. De tool geeft aan de gebouwen een label, die de integratie van de concepten van circulaire economie in het project weergeeft.

Online tool

In latere fase komt er een online tool die dan vanaf hier kan gestart worden.

Opleidingen

Er worden momenteel in-house opleidingen georganiseerd, op aanvraag.

Informeer hier naar onze on-line, groeps- of in-house opleidingen: c-calc@c-calc.be.

 

Bestellen

U kan tijdelijk toegang krijgen tot C-CalC voor het doorrekenen van uw project. Voor € 150 kan u alle gegevens tot 3 keer wijzigen en de scores laten berekenen. Meer weten? Stuur een mail naar c-calc@c-calc.be.

Meer info

Voor vragen omtrent C-CalC kan  u vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 03/271 19 39. Meer info via www.cenergie.be.

De bestanden zijn door Cenergie geproduceerd en worden u ter beschikking gesteld. De intellectuele eigendomsrechten en de door haar voorgestelde werkmethodieken in het kader van deze opdracht blijven voorbehouden aan Cenergie. De methodieken en documenten mogen dan ook niet gebruikt of overdragen worden aan derden, met inbegrip van zuster- of dochtervennootschappen, ten bezwarende titel of op enigerlei wijze toegankelijk gemaakt worden voor derden, zonder de voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Cenergie.